main-content

Szennyfogó szőnyegek

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/mateker/domains/mateker.hu/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/mateker/domains/mateker.hu/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/mateker/domains/mateker.hu/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/mateker/domains/mateker.hu/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 25.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/mateker/domains/mateker.hu/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/mateker/domains/mateker.hu/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.

Ön is szereti a tisztaságot? Ön is azt reméli, hogy a takarítási, felújítási költségek csökkenthetők?
A profeszionális szennyfogó szőnyegek erre lettek kitalálva. Minőségi lábtörlők, amik a leggazdaságosabb megoldást jelentik.

Miért szükséges a lábtörlő?

Nagyon egyszerű és banális kérdésnek hangzik, de érdemes végig gondolni: Azért használunk szennyfogó szőnyeget, hogy a bejáratnál tisztítsuk le a nagy koszt, ne hurcoljuk tovább a belső terekbe a sarat, piszkot.

Miért gond ha bevisszük a piszkot?

  • 1. Nagyon zavaróan hatnak a látványos, nagy tappancs nyomok a kövön, szőnyegen. Nem jó érzés ilyen összetaposott, összerondított szobában, irodában, üzletben tartózkodni. Zavarja a szemünket , nem odavaló, koszos, lepukkant hatást vált ki.
  • 2. Féltjük a parkettát, szőnyeget. Drága dolgok ezek. Hamar elkoszolódnak, bemattulnak, összekarcolódnak a sártól, piszoktól. Nehéz jól kitisztítani őket, nagy munka is, ráadásul még több pénz felújítani, főként kicserélni.
  • 3. Úgy gondoljuk, hogy ha az ajtóban összegyűjtjük a koszt, akkor kevesebbet kell takarítani, és könnyebb is a takarítás. Nem keletkezhetnek olyan nagyon makacs, nehezen eltávolítható foltok a beltéri, "kényesebb" burkolatokon.
Összefoglalva tehát, azért használunk lábtörlőt, mert sokkal jobb a közérzetünk tiszta terekben, csökkentjük a takarítási költségeket, és hosszabb idő telik el, hogy a burkolatot teljesen fel kelljen újítani, vagy kicserélni. Tehát sokat lehet vele spórolni.


Miitől lesz aktív és hatékony egy lábtörlő?

Képzeljük csak el, hogyan is megyünk be például egy üzletbe? Hogyan megyünk be egy bankfiókba? Hogyan megyünk be egy hivatalba?

Meg van?

Hányszor állunk meg az ajtó előtt? Hányszor és hogyan töröljük le a lábat? Gondosan, jobb lábat, bal lábat lecsiszatolni, a cipőtalp széleit is külön, külön... Van erre időnk, figyelmünk, eszébe jut ez valakinek?

Akkor hogyan működhet ilyen helyeken a lábtörlő?


Egy aktív lábtörlő megakadályozza a por és a sár széthordását.

5 szabály, melynek betartásával biztos, hogy a leghatékonyabb és legtartósabb szennyfogó szőnyeget fogja kiválasztani: